TV2 Side2 - Livet har alltid en annen side

sliiiten. .

08-08-06_1928
sliiiten. .

Kommentarer:
Postet av: Mina

Du har bare de pene blåe øya a :)

09.08.2006 @ 16:35
Postet av: kristin

Jaa! du har verdens FIINESTE øyne du! ikke rart alle sikler etter deg..:P

09.08.2006 @ 21:21
Postet av:

Jeg er en jente på 16 som egentlig er litt forelska i deg

09.08.2006 @ 23:29
Postet av: Sofie

Må si du tar utrolig mange bilder av deg selv. Kan jeg tippe at ca 90 % av bloggen består av bilder med bare deg på ?

09.08.2006 @ 23:57
Postet av: adam

hei og hopp!!tusen takk for helt nydelige komplimenter fra dere. utrolig snillt. jeg vil forresten si at det er en skummel økning an vold mot homofile i dette landet. dette er forferdelig trist, og om dere ser at dere har muligheten til å gjøre noe forebyggende, enten på skolene deres, eller si ifra om dere vet at noen blir mobbet på grunn av legning. man kan ikke finne seg i dette!! vi lever i 2006 for f... !!!ble selv spyttet på her om dagen på åpen gate. det var utrolig nedverdigende..ikke aksepter vold eller mobbing !!!!klemmer

10.08.2006 @ 12:07
Postet av: Kristin

åå. Blir så lei meg når jeg leser det Adam . At folk kan være så fucka i hue ,å i det hele tatt TENKE på at " oi, han er homo . eller - oi hun er lesbisk - de er mindre verdt " Det er helt sykt. Jeg hadde foredrag om homofile og fordommer for klassen i fjor og snakket mye om deg og min homofile bestevenn. Etterpå var nesten alle homofobene i rommet Kurert. skulle ønske alle kunne lære seg det samme ..

10.08.2006 @ 21:12
Postet av: kristin

Og forresten - så Har ingen rett til å ty til vold uten grunn. " Å, han er homo. la oss slå han ned " det er ikke en grunn engang?! alle som bruker vold mot homofile burde få seg en real omgang selv. De folka lever på 60- tallet . Helt enig .

10.08.2006 @ 21:26
Postet av:

faen for en klovn du er

11.08.2006 @ 15:12
Postet av: kristin

verden hadde vert kjedelig uten såkalte klovner skal jeg si deg..

11.08.2006 @ 16:02
Postet av: adam

takk kristin :)klem

11.08.2006 @ 21:13
Postet av: Matheus

Hei.Verden er fordomsfull ja, desverre. Dette gjelder ikke bare homofile.. Jeg kjenner ingen homofile (menn), men jeg skal være ærlig at jeg ser litt ekstra når to gutter går forbi hånd i hånd. Jeg vet ikke hvorfor, det bare er sånn..En venninne av meg er lesbisk. Dette er nå helt naturlig. Først i begynnelsen reagerte jeg litt når de kyssa o.l. Nå er dette helt naturlig. Jeg tenner heller ikke på det..;)Det var en gang en gutt som la ann på meg en lørdags kveld. Jeg ble sjokka. Fikk ikke lyst å slå han ned eller spytte på han som andre kanskje får. Jeg ble rett og slett "redd"...Stå på Adam. Vær stolt av legningen din. Men om du overdriver det feminine, er det kanskje det som utløser fordommene hos mennesker. Men er det sånn du er, så er det sånn du er..P.S: blir litt mange bilder av deg selv. Har ikke du noen pene venninner du kan ta bilde av? ;)

13.08.2006 @ 00:04
Postet av: kristin

Ikke meningen å blande meg inn.Men , hvis adam er femi så er jo det Adam ? burde ikke være nødvendig å skjule at han er femi ,holde tilbake pga. fordommer. Det er bra at han er seg selv ;)

13.08.2006 @ 00:20
Postet av: adam a

heisann. kjempeflott å høre at du er så imøtekommende mot din venninde. og at du ikke slår ned de som prøver seg.. du får ta det som et kompliment .. homser har jo god smak ;)jeg synes det er synd at det heterofile samfunnet ønsker at homofile skal være så maskuline og guttete som mulig. det vil jo på en måte si at man skal være så heterofil som mulig for ikke å sjokkere eller fornærme heterofile ved å være avviker utenom normalen. et heterofilt samfunn med gutter har mange forskjellige typer personligheter. akkurrat som det homofile samfunnet. noen er mer feminin og noen mer maskulin. det finnes da heterofile gutter de ute som er opptatt av klær og napper bryn...synes det også er veldig positivt at variasjonen av homofile blir representert i media. du har folk som ser streite ut som politikere også har de de mer ekstreme ..jeg ønsker jo ikke at sortkledde dresser skal være representativ for meg , akkurrat som de ikke ønsker at jeg skal være representativ for dem. da er det godt at vi begge er synlige. når det gjelder min egen rolle i media, har jeg valgt å kjørte på det som skal være underholdene. du kan jo selv forestille deg homsepatruljen med fem supermacho staight lookin guys.. det hadde jo ikke blitt særlig morsomt, og programmet hadde nok mistet piffen.. hehe.. jeg har mange sider, takk og lov.. jeg kan være skrullete sammen med mine kompiser når vi er ute på byen , like mye som jeg kan være macho og dra på fisketur og ta i et tak om det trengs. jeg våkner jo ikke opp om morgenen og hviner.. man må se på underholdningsverdien av skruller hos de heterofile.. for det er faktisk det de ler av og synes er gøy. . så kan man jo stille seg spørsmålet om det er de heterofile som ler pga egne fordommer eller om det er homsene som tar på seg en rolle de selv har bygget på stereotyper..takker deg for et fint innlegg der du tar opp viktige ting. håper du har hatt en fin sommer og nyt livet !!klemmer adam

13.08.2006 @ 16:15
Postet av: Amie

Stå på Adam, synes d sier mer om han som spyttet enn om deg. Som jeg ville sagt; For en tapr!You go man ;)

15.08.2006 @ 00:08
Postet av: adam

.. jeg går og går .. hehetakker..

15.08.2006 @ 00:33
Postet av: kristin

du er verdens nyydeligste !:D:D

16.08.2006 @ 11:21

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1769927
hits